Press "Enter" to skip to content

Kejohanan Upside to Move and Go

admin 0

Pernah terfikir bagaimana sebenarnya berada di meja akhir World Series of Poker? Atau jadual akhir mana-mana kejohanan? Dengan tidak, saya tidak membicarakan pertandingan mingguan yang anda lakukan bersama rakan anda mengenai kerepek dan bir murah. Sekiranya anda ingin melalui suasana di meja akhir tanpa rasa kecewa kerana berusaha bertempur dengan banyak orang, maka duduk dan bergerak anda mungkin merupakan jawapan untuk anda.

The sit and go adalah permainan video kejohanan 1 meja yang biasanya membayar 3 pemenang teratas. Sebagai contoh, jika anda bermain pada 10 tempat dan meneruskan sembilan orang lain, maka wang hadiah keseluruhan anda pada masa ini adalah Mega888 Apk £ 100. Sekiranya tempat pertama mendapat $ 50, tempat kedua mendapat $ tiga puluh dan tempat seterusnya mendapat £ 20, maka anda hanya perlu untuk mengalahkan tujuh orang lain untuk membiarkannya mendapat wang. Ini adalah peluang yang jauh lebih baik daripada berusaha memerangi ratusan yang lain.

Hari ini mungkin tidak banyak bunyi, tetapi mainkan dalam beberapa permainan setiap hari dan anda juga mungkin mempelajari jumlah wang tunai yang sangat baik. Bahagian atas sit go ini dapat tampil dalam permainan gaya kejohanan, dengan peluang yang lebih baik untuk menjana wang. Selain itu, ini dapat membantu anda dalam permainan meja terakhir anda sekiranya anda berjaya dalam jadual akhir kejohanan anda yang seterusnya.

Sitandgo boleh didapati untuk drama dan dalam talian. Prinsip-prinsipnya selalu sama persis, tetapi jenis permainannya sangat berbeza. Anda tidak dapat bermain dengan duduk dan meneruskan kerana anda akan melakukan permainan tunai biasa. Anda perlu berada di kepala anda, ini adalah jadual terakhir dalam kehidupan kejohanan anda sendiri. Mungkin ada beberapa yang mungkin bermain rapat dan berharap dapat masuk kembali ke wang. Bermain dengan cara ini hanya akan membawa anda sejauh mana pemain yang lebih hebat dapat menggunakan strategi.

Bermain dengan permainan terbaik anda sangat mustahak untuk menjadi berkesan di mana sahaja. Anda mesti mempunyai sebahagian besar pengalaman dan pengetahuan yang telah anda mainkan dengan orang yang berbeza dan menggunakannya untuk keuntungan anda. Sekiranya tidak, anda akan dapat membeli dari kejuaraan one desk anda sendiri. Itu jelas banyak pendapatan yang anda dapat jika anda ingin bermain dalam kejohanan, tetapi tidak suka bermain beratus-ratus yang lain hanya untuk mengubahnya menjadi jumlah wang. Dengan rancangan yang paling sesuai serta kemampuan yang sesuai, anda akan berjaya dengan cara anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.