Press "Enter" to skip to content

LuckyAce Poker

admin 0

LuckyAce Poker adalah bilik poker yang sangat baik yang ditubuhkan pada tahun 2008 dan mempunyai banyak perkara untuk ditawarkan kepada pemain mereka. Mereka beroperasi di rangkaian 888 poker yang sangat selamat dan terus berkembang.

Bonus

LuckyAce poker http://www.jackpot168slot.com/ mempunyai beberapa bonus poker yang sangat baik seperti 100% hingga 400 $ yang tidak sukar dijelaskan. Bonus akan diperoleh pada 10 mata setiap 1 $ dalam masa 30 hari.

LuckyAce juga mempunyai beberapa freeroll untuk pemain baru. Mereka mempunyai freeroll 4500 $ untuk pemain baru, yang sangat besar jika dibandingkan dengan laman web lain. Selain freeroll ini, anda boleh mengambil bahagian dalam Cabaran Depositor 50 K pertama yang dijalankan setiap hari Jumaat. 20 pemain teratas dalam kejohanan secara automatik akan mendapat kemasukan ke Saturday Challenge di mana mereka boleh memenangi banyak wang.

Mereka juga memiliki banyak jackpot progresif, dari mana Anda dapat memberikan dorongan nyata untuk karier poker anda.

Sekiranya anda agak bertuah dan menangkannya.

Kejohanan

Selain pertandingan pemain baru ini, mereka juga mempunyai beberapa kejohanan yang cukup besar dengan pembelian yang lumayan dan bukan sebilangan besar pemain yang didaftarkan kepada mereka.

Anda boleh bermain di LuckyAce Poker setiap hari dijamin 5k $ dan 10k $ dan dijamin 80k $ Ahad.

Pemain yang mendaftar dalam kejohanan ini tidak begitu sukar untuk dikalahkan jadi kaedah yang baik untuk membina bankroll anda dengan mereka.

Permainan wang tunai juga tidak terlalu sukar, sekurang-kurangnya pada taruhan yang lebih rendah dan jika anda terus bermain terus-menerus, anda dapat meningkatkan wang tunai anda dengan sangat mudah dan pada kadar yang sangat cepat.

Sejauh ini, ini adalah laman terbaik untuk pemain dengan had rendah kerana mereka mempunyai banyak pertandingan dengan pembelian yang rendah dan kerana kejohanan tersebut adalah penipu ikan yang hanya ingin memberikan wang mereka.

Antaramuka juga sangat mesra pengguna. Anda dapat melihat bahawa mereka menghabiskan banyak masa untuk membuat lobi LuckyAce poker baru yang mempunyai lebih banyak tontonan, mulai dari antara muka yang sederhana, pandangan cepat atau antara muka tradisional yang menunjukkan semua jadual dan membolehkan penyaringan sehingga anda dapat jadual yang anda mahukan.

Kesimpulannya jika anda ingin mula bermain poker atau anda hanya mahu menukar bilik poker yang anda mainkan, anda pasti harus berfikir di LuckyAce poker dan mencubanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *